2024.02.29
Elemér
Kezdőlap Címlap Szász Júlia: "Lassan, de biztosan gyógyulgatok"

Szász Júlia: “Lassan, de biztosan gyógyulgatok”

A novemberben balesetet szenvedett színésznő ismét az otthonában lábadozik.

Ahogy azt korábban az atv.hu is megírta, november elején súlyos balesetet szenvedett Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó a Nemzeti Színházban. A két színész a Rómeó és Júlia előadása közben három métert zuhant a díszlet egyik eleméről, aminek következtében súlyos sérüléseket szenvedtek, mindkettőjüket meg kellett operálni.

A kórházat mindketten elhagyhatták, ám a múlt héten Szász Júlia ismét orvosi ellárásra szorult. Néhány napja azonban ismét az otthonában lábadozik. A színésznő most egy friss Instagram-poszttal jelentkezett, amelyben megköszönte a születésnapi köszöntéseket, illetve elárulta azt is, hogy van most.

“Nagyon megható volt ez a sok szeretet, amit kaptam és kapok, a legnehezebb időszakon is segített átlendíteni. Erőt és hitet adott, amikor gyengének és kétségbeesettnek éreztem magam. Szóval köszönöm! És természetesen végtelenül hálás vagyok a csodálatos családomnak és a szerelmemnek is, akik nélkül biztosan nem ment volna, és akiket mindennél jobban szeretek. Nem tudom, honnan jött az a kifogyhatatlan erő, amivel tartottatok végig és fogtátok a kezem. Szerencsés ember vagyok” – írta a bejegyzésben Júlia, ami mellé egy fotót is posztolt. Majd a posztját azzal zárta, hogy “jobban vagyok már, lassan, de biztosan gyógyulgatok”.