2021.06.20
Rafael
Kezdőlap Címlap Súlyos bordasérülést szenvedett a TV2 sztárja, hétvégéig talán felépülhet

Súlyos bordasérülést szenvedett a TV2 sztárja, hétvégéig talán felépülhet

Gabriela Spanic – a Dancing with the Stars világhírű vendége – eleve izomhúzódással érkezett a TV2 stúdiójába, aztán még súlyosabb sérülést szedett össze.

Óriási lendülettel indult el a TV2 szombat esti szuperprodukciója, a Dancing with the Stars – Mindenki táncol, amelyben tizenkét táncospár verseng egymással hétről hétre. A műsor sztárvendége, Gab­riela Spanic – aki a Paula és Paulina című mexikói sorozat révén lett világszerte sok millió néző kedvence – továbbjutott a versenyben, mégsem örülhet önfeledten. Már a műsort megelőző próbák során meghúzódott a belső combizma. Fájdalmai ellenére becsülettel felkészült az élő adásra, ahol a táncostársával, Andrei Mangrával utolsóként lépett színpadra. Feltételezhető, hogy hiába melegített be, a hosszú várakozás alatt kihűlhettek az izmai, a táncot viszont hatalmas lendülettel kezdte, aminek következtében újabb, fájdalmas sérülést szedett össze: most a bordaközi izmait fájlalja.

Fotó: TV2/Mokka

A tévénézők nem láthatták, de a pároknak műsoron kívül többször is le kellett jönniük a „pihegőből”, majd újra felkapaszkodni a lépcsősoron. A stúdióban ülő munkatársunk látta, hogy a sorozatsztár egyre nehezebben vette a lépcsőfokokat, végül pedig már párjára támaszkodva lépkedett. A műsor után sem bulizott együtt a többi táncossal, fájdalmas arccal távozott a stúdióból. Partnere, Andrei a Bors-nak elmondta, előbb felmérik Gabriela állapotát, majd ahhoz igazítják a következő koreográfiákat.