2021.09.23
Tekla, Líviusz
Kezdőlap Belföld Strandot neveznek el Hosszú Katinkáról a Balaton-parton

Strandot neveznek el Hosszú Katinkáról a Balaton-parton

Nagy megtiszteltetés érte a háromszoros olimpiai bajnok úszót. Ugyanis Hosszú Katinkáról nevezik el az idei STRAND Fesztivál strandját a Balaton-parton.

Augusztus 18-tól tíz napon át Zamárdi helyett a BalatonPartnak is otthont adó Balatonvilágos lesz a helyszíne a STRAND Fesztiválnak, ezúttal sokkal kisebb, kedvesebb és családiasabb formában. A szervezők az idén úgy döntöttek, hogy a vízparti fesztivál egyik legfontosabb helyszínét, a balatonvilágosi strandot Hosszú Katinkáról nevezik el.

„A sok-sok koncert és szabadidős program mellett mindig nagy hangsúlyt fektetünk a STRAND Fesztivál üzeneteire is. Minden évben vannak olyan társadalmi célú ügyek, amelyekre igyekszünk a közönség figyelmét irányítani. A mostani döntésünk tisztelgés Hosszú Katinka és az ő pályafutása előtt, hiszen úgy gondoljuk, mindnyájan köszönettel tartozunk neki az elmúlt évek sportsikereiért, s szeretnénk, ha most is érezné a közönség szeretetét” – nyilatkozta Lobenwein Norbert a Blikknek, majd hozzátette: a fesztiválon Hosszú Katinka pályafutásának legfontosabb állomásait és sikereit is bemutatják majd.

A STRAND Fesztiválra a száznál is több hazai zenekar mellett világsztárok is érkeznek: így például a Lost Frequencies, Martin Solveig, Milky Chaince és Alle Farben is fellép majd.