2023.12.07
Ambrus
Kezdőlap Címlap Sokkolta az OnlyFans-modellt, amikor rájött, mostohaapja a legnagyobb rajongója

Sokkolta az OnlyFans-modellt, amikor rájött, mostohaapja a legnagyobb rajongója

A férfi csak neki készített videókat is kért mostohalányától. 

Ha családi traumákról van szó, a mostohaapám két hónapon át nézte, ahogy a barátommal szeretkezem – mondta el TikTok-oldalán a 25 éves ausztrál OnlyFans-modell, Taila Maddison.

Az ausztráliai Új-Dél Wales államban élő nő elmondása szerint mostohaapja volt a leglelkesebb feliratkozója, és két hónap alatt majdnem kétezer ausztrál dollárt, azaz majdnem félmillió forintot költött el az OnlyFans-en arra, hogy őt nézze.

A férfi szinte minden nap üzeneteket küldött neki, és különleges kérései is voltak hozzá, mint például az, hogy a hálószobájában készítsen magáról fotókat – mondta el Maddison. Sőt, egy alkalommal a férfi még a péniszéről is küldött neki fotót, arra kérve, hogy értékelje.

A mostohaapa azután bukott le, hogy a TikTokon megnézte Maddison egyik videóját, ugyanazzal a felhasználónévvel, mint amit az OnlyFansen is használt. A TikTok azonban jelezte a nőnek, hogy a felhasználó az ismerősei között is megtalálható.

Azonnal elkezdte kutatni, hogy ki lehet az, és végül hat emberre szűkítette le a lehetőségeket. Ekkor írt egy üzenetet az OnlyFans-rajongójának: Tudom, hogy ki vagy.

Pár perccel később a mostohaapja már rá is írt azzal, hogy „Hej, Tay, beszélhetünk?”. Maddison gyorsan el is árulta ezt az édesanyjának, aki elmondása szerint teljesen biztosra akart menni, és megkérte, küldje át neki azt a képet, amit a férfi küldött neki. Amikor meglátta, az anyja közölte vele: Igen, ez ő. Kicsi.

Maddison a Daily Telegraph című lapnak elmondta, hogy mostohaapja elköltözött, és lebukása óta nem hallott felőle, és még a holmijait is csak akkor vitte el a házukból, amikor ő nem volt otthon.