2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Belföld Múzeumi álomesküvőn mondta ki a boldogító igent Vastag Csaba és 15 évvel...

Múzeumi álomesküvőn mondta ki a boldogító igent Vastag Csaba és 15 évvel fiatalabb párja

A vendégek szerint az énekes és szerelme ragyogtak a boldogságtól.

Vastag Csaba tavaly ősszel eljegyezte 15 évvel fiatalabb szerelmét, Domján Evelint. A pár nemrég össze is házasodott, a Blikk pedig részleteket is megtudott az álomesküvőről.

A lap szerint a lagzit a budapesti Kiscelli Múzeumban tartották, ami közkedvelt helyszín, itt tartotta az esküvőjét Axente Vanessa magyar topmodell és indiai származású férje is.

A pár állítólag az ország egyik legnépszerűbb esküvőszervezőjét kérte fel a ceremónia lebonyolítására, aki egy 70 fős stáb segítségével gondoskodott a tökéletes hangulatról. Az esküvőt vasárnap tartották, mert a meghívott vendégek között sok zenész és szórakoztatóipari szakember volt, akik a hét többi napján dolgoznak.

„A vendégek között számos, a szórakoztatóiparban dolgozó személy volt, akik így mind el tudtak jönni. Nagyon szép és meghitt esküvő volt, kétségkívül a legmeghatóbb pillanat az volt, amikor Csaba és Evelin felolvasták egymásnak a fogadalmaikat. Szem nem maradt szárazon” – mesélte a lapnak az egyik vendég.

„Mindketten ragyogtak a boldogságtól, látszik, hogy nagyon szeretik egymást és igazán összeillenek. Jó látni, hogy végre Csaba is révbe ért, és megtalálta azt a nőt, aki mellett képes volt megkomolyodni.”