2021.06.20
Rafael
Kezdőlap Címlap Sokkoló képek: élő roncs lett az Amerikai pite sztárja

Sokkoló képek: élő roncs lett az Amerikai pite sztárja

Nincs év, hogy ne kerülne be a hírek közé, ha más nem történik, a születésnapján csodálkozik rá a világ, hogy tönkretette magát Tara Reid. Most friss, bikinis képek készültek róla, szörnyen fest az egykor csinos hölgy.

A 90-es években a világ egyik legismertebb arca volt, akiért férfiak milliói őrültek meg. Az Amerikai pite olyan hírnevet hozott Tara Reid számára, amiről mindenki csak álmodik, a gyönyörű szőke színésznő azonban nem tudott élni a lehetőséggel. És ami ettől is rosszabb, saját magát kezdte hibáztatni azért, mert nem kap új lehetőségeket.

Tragikus véget ért, hogy megpróbálta megmenteni magát: önpusztító élet, és plasztikai műtétek. Az eredmény? Kicsapongó élet, örökös fogyókúra és testképzavar. Volt idő, amikor a rothadó foga miatt került az újságok címlapjára, de általában azon döbben meg vele kapcsolatban az egész világ, mennyire tönkretette magát az elmúlt években. Mondjuk ki bátran: az Amerikai pite egykor szexi sztárja egy élő roncs lett. Ősszel töltötte a 45-öt, és akár irigyelhetnék is a nők, olyan vékony. De a friss képeit látva valószínűleg mégsem irigyelik, annyira szörnyen fest – írta a TWN.