2020.11.28
Stefánia
Kezdőlap Címlap Sokkoló: autóbalesete óta kómában fekszik a ValóVilág sztárjának barátnője

Sokkoló: autóbalesete óta kómában fekszik a ValóVilág sztárjának barátnője

Józan ésszel felfoghatatlan, mennyire törékeny az emberi élet, a boldogság, s hogy egyetlen pillanat alatt hogyan mehet tönkre minden.

A ValóVilág 8 egykori szereplője, Csodó Lóránd élete legnehezebb időszakát éli át, ugyanis szerelme, Dóri olyan súlyos autóbalesetet szenvedett a múlt hét végén, hogy azóta is kómában van. Az orvosok szerint szinte semmi esély arra, hogy valaha is felépüljön. Lóri a Blikknek nyilatkozott a szörnyű balesetről.

– Dóri az édesanyjával, a mamájával és a nevelőapjával a temetőből jött, virágot vittek a rokonaik sírjához. A kocsiból írt egy sms-t nekem, de már nem tudtam rá időben válaszolni. Pár perccel később az autó – eddig tisztázatlan körülmények között – megcsúszott, majd az árokba zuhantak – kezdte a Blikknek megtörten Lóri.

Bár a sofőr nem hajtott gyorsan, Lóri szerint körülbelül 65 kilométeres sebességgel mentek, Dóri, aki hátul utazott, nem volt bekötve, így szinte esélye sem volt megúszni a balesetet.

– Eltört négy csigolyája, a helyszínen megállt a szíve. Tizenöt percig nem élt, de sikerült újraéleszteni, ám az agya nem kapott oxigént – mondta elcsukló hangon a fiatalember.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szeretlek ❤️ @dorikaaa.sz

Csodo_Lorand (@lorandcsodo) által megosztott bejegyzés,

– A mentősök kitartóan küzdöttek az életéért, végül újra dobogott a szíve. A kórházban kiderült, hogy az agyi funkciók megszűntek. Csúnyán hangzik, de Dóri agyhalott állapotban van, és az orvosok szerint szinte semmilyen esély sincs arra, hogy valaha felépül. Ha a szervezete küzd, és életben marad, akkor is vegetatív állapotban marad, soha nem lesz már ugyanaz az ember, mint korábban. Nem tud majd beszélni, járni, még a kanalat sem tudja majd megfogni, hogy egyen – sorolta a könnyeivel küzdve Lóri.

Indirekt/Blikk