KezdőlapCímlapSemmi sem drága? Ambrus Attila kíméletlenül visszaszólt Berki Krisztián édesanyjának

Semmi sem drága? Ambrus Attila kíméletlenül visszaszólt Berki Krisztián édesanyjának

A Viszkis nemrégiben arról nyilatkozott, hogy Berki Krisztián milliókkal húzta le az Ázsia Expressz után. mire a celeb mai napig gyászoló édesanyja nem hagyta annyiban a dolgot.

Ambrus Attila Ágai Kis András Mutasd magad! című műsorában idézett fel egy kínos történetet a két éve elhunyt Berki Krisztiánról és az Ázsia Expresszről, amiben együtt játszottak a főnyereményért.

„Az elején nagyon jóban lettünk, de kint Vietnámban csúnyán összevesztünk, két nap után majdnem haza is jöttem” – emlékezett az egykori Viszkis. „Nem tartotta be dolgokat… Helyretettem, mert a többi versenyzőt is átverte, azt mondta nekik, ha odaadják az érmeiket, visszaoszt nekik a nyereményből, de ez soha nem történt meg. Krisztián hozta a formáját, engem is több millióval lehúzott, de én tudtam, hogy átver. A többi versenyző viszont a mai napig haragszik rá. Maradjunk annyiban, hogy én is mínusszal jöttem ki a műsorból” – magyarázta Ambrus.

Az interjú híre Berki Krisztián édesanyjához is eljutott. Az asszony nem érti, miért kell a fia halála után két évvel ilyeneket nyilatkozni.

„Nem találom a szavakat! Hát, miért kell ezt csinálni a fiammal? Két éve meghalt már, miért kell így beszélni róla? Én csak szeretném, ha végre békén hagynák őt…” – mondta az édesanya a Borsnak.

Ambrus Attila a lapnak azt nyilatkozta, nem ő haknizik a történettel, hanem a műsorvezető hozta fel. Viszont, ha már szóba került, az igazat mondja el, mert Krisztián miatt ma napig sokan haragszanak rá.

„Tudom, hogy Krisztián már nem tudja megvédeni magát, és jogos észrevétel az édesanyjától, hogy fájdalmas neki ezt hallani, de sajnos, az igazság az igazság. Az édesanyjával kapcsolatban pedig az a meglátásom – minden tisztelettel a hangomban –, hogy ha Krisztián rendesen lett volna nevelve, nem lesz belőle fehérgalléros bűnöző. Nem csap be másokat, nem húzza le a pénzt mindenkiről…” – vágott vissza a Viszkis.