KezdőlapCímlapRengeteget változott Ábrahám Edit, alig lehet ráismerni

Rengeteget változott Ábrahám Edit, alig lehet ráismerni

A színésznő fiatalos lendülettel éli az életét, sőt egy új kapcsolattól sem zárkózik már el.

Unokája tanítja hajat fonni a kétszeres nagymamát, ugyanis fiús anyaként ilyen tudásra nem volt szüksége. „Már a picire is vigyázok időnként, a nagyobb hetente egy napot ott tölt nálam, nagyon szeretek vele lenni, rendkívüli módon feltölt engem. A családom kitölti az életemet, de az is igaz, hogy a nagymamaság is olyan, amit tanulni kell” – kezdte a színésznő.

Mivel én fiús anya vagyok, nem tanultam meg anno a hajfonást, ez még nem megy jól. Léna még szertelenebb, mint a fiam volt, igazi vadóc, mindig mondom, hogy felér három fiúval is. Sokkal könnyebben szaladgálok utána most, 8 kilóval könnyebben, már majdnem olyan gyorsan tudok futni, mint ő. Ebben nagyon sokat segített a fogyás, amiről azt hittem, hogy ennyi idősen már nem olyan könnyű, de szerencsére tévedtem” – magyarázta a művésznő, aki azt is elmondta, hogy a 2 ruhaméretet eredményező fogyásához önsanyargatásra sem volt szükség.

Ábrahám Edit hisz abban, hogy hatvan felett sem áll meg az élet. „Az életfilozófiám az, hogy nincsenek határok. Nem azt nézem, hogy mennyi van a személyimbe beírva. Ugyanolyan dolgokat csinálok, mint fiatalkoromban, annyi a különbség, hogy nem hordok például miniszoknyát, vagy nem megyek olyan sportra, ami veszélyes lenne. De mozgalmas életet élek, divatos, jó kis zenéket hallgatok és fiatalosan öltözöm, nem gondolok arra, hogy hány éves vagyok. Igyekszem nem a 20 évesekkel összemérni magamat, inkább a korosztályomban igyekszem jól kinézni” – mondta.

A színésznő a magánéletéről sem hallgat már tovább.

Nyitott vagyok egy új párkapcsolatra, de úgy tűnik, még senkinek nem sikerült átugrani a lécet, lehet, hogy túl magasra tettem. Ha jön egy olyan férfi az életembe, nem fogok ellenállni. Azt tapasztalom, hogy nem szeretik a férfiak a magabiztos nőket, én az vagyok, egy erős nő. Mi fog meg a másikban? Érzelmileg és intelligenciában összehangoltnak kell lenni, legyen jó ember, ápolt és empatikus. A műveltségben és az elért eredményekben is egy szinten legyünk. Ezek nagyon fontos dolgok, még ha tabu is róla beszélni” – részletezte Ábrahám Edit.

Indirekt/Origo