KezdőlapCímlapRendőrök vitték el Gáspár Győzőt budapesti otthonából

Rendőrök vitték el Gáspár Győzőt budapesti otthonából

Hogy pontosan mi történt, ami miatt a hatóságok a helyszínre érkeztek, az még nem tisztázott, a showman szomszédai hívtak rendőrt kedden éjjel és a Romantic énekesére.

A Gáspár családnak van egy lakása Budapesten, a XIV. kerület egyik lakóparkjában, a salgótarjáni házukon kívül. Az egyik szomszédjuk elmesélte, hogy Győző és barátai néhány napja botrányt okoztak ott – számolt be az nlc.hu.

„Már órákkal előtte láttuk, hogy mennyi vendég érkezik Győzőék lakásához. Ott volt többek között Baukó Éva és a Power of Loveban szereplő Imre is. Jöttek zenészek is és hatalmas bulit csaptak. Nem tudom mit ünnepelhettek, de tőlük zengett az egész ház. A lakók nagyon bosszúsak voltak” – mesélte a szomszéd, aki elárulta, Gáspárék egy idő után az utcán folytatták a bulit.

„Arra lettünk figyelmesek, hogy már a lakópark udvarán vonul a tömeg a zenészekkel együtt. Aztán kis idő múlva megérkezett egy rendőrautó két egyenruhással, majd rövid beszélgetés után beültették Győzőt az autóba és elhajtottak vele. Én azt gondolom, valamelyik szomszéd hívhatta ki őket csendháborítás miatt.” – mondta a szomszéd.

A Gáspár család nem kívántak nyilatkozni a témában. A rendőrség pedig így reagált az esetre: “Megkeresésére tájékoztatjuk, hogy az Ön által megadott szempontok alapján rendőri intézkedést nem találtunk” – válaszolta a BRFK Kommunikációs Osztálya a Blikknek.