KezdőlapCímlapRekordot döntött Hajdú Péter

Rekordot döntött Hajdú Péter

A műsorvezető-producer a YouTube-on a Frizbi TV csatornáján elérte a 100 ezres álomhatárt feliratkozók számával.

Az ország egyik meghatározó televíziós alakja Hajdú Péter, aki rengeteg emlékezetes, már-már ikonikusnak nevezhető jelenetet, produkciót hozott a közönségnek az utóbbi években, évtizedekben. A híresség jelenleg a YouTube-on talán a legaktívabb, és úgy tűnik, hogy nagyon bejön az embereknek, amit csinál.

Hajdú Péter büszkén tudatta a világgal a közösségi oldalán, hogy a YouTube nem akármilyen dolgot küldött neki, ugyanis a gigantikus videós portál eljuttatta hozzá azt az elismerést, ami 100 ezer feliratkozó után jár a csatornáknak – bizony, a Frizbi TV csatorna feliratkozóinak száma már átlépte a 100 ezres álomhatárt.

„Büszkén mutatom meg a 100 ezer feliratkozó után járó Youtube díjat😇🍾Hálásan köszönöm Nektek a bizalmat és azt, hogy több, mint 100 ezren vagyunk a Frizbi TV YouTube csatornán és a megtekintésünk több, mint 17 MILLIÓ!!!🙏🙏🙏 Nagyon boldog vagyok❤️🙏” – írta a közösségi oldalán.

Érthető a büszkeség és a boldogság, hiszen ez hatalmas teljesítmény, Hajdú Péter pedig keményen megdolgozott azért, hogy a YouTube csatornája ilyen sikeres és elismert legyen. Itt lehet megtekinteni Hajdú Péter posztját és a YouTube által kiküldött elismerést.

Indirekt/Bors