KezdőlapCímlapRájött a hasmars, ezért parkolt szabálytalanul a magyar sztár

Rájött a hasmars, ezért parkolt szabálytalanul a magyar sztár

A volt futballista, Kabát Péter szabálytalanul, két helyre parkolt be egy bevásárolóközpontnál.

A napokban egy pláza mellett, a lakóházak között található parkolóban kapta lencsevégre a Blikk egyik olvasója Kabát Pétert, aki közel harmincmilliós Audijával egyszerre két helyre állt be.

– Először az autó tűnt fel, nem túl gyakran látni ilyen szép kocsit. Utána ismertem fel a sofőrt, Kabát Petit, akit sokszor láttam a tévében, és nagyon szimpatikus volt – mesélte a Blikk olvasója, akit némiképpen bosszantott a futballistából lett tévésztár akciója. – Peti tett egy kört a parkolóban, majd visszajött az elejére és két helyre tolatott be. Először azt hittem, hogy majd beigazítja az autót, mert mondjuk elsőre nem látta a felfestést, de úgy hagyta. Volt jó pár szabad hely, de mivel a parkoló egy pláza mellett van, ráadásul rengeteg ház van körülötte, ezért szerintem nem volt szép dolog, hogy két helyet is elfoglalt. Mivel ez már délután volt, a munkaidő vége felé, így a hazaérkezők elől vehette volna el a helyet. Nem tudom, hogy csak figyelmetlen volt, vagy csak az autóját féltette, nehogy meghúzzák vagy rányissák mások az ajtót, amit meg is értek, de ez akkor sincs így rendjén.

A bulvárlap megkereste a celebet, aki így válaszolt: – Jó okom volt rá. Nagyon erős görcseim voltak, hasmenésem volt, nem tudtam mást csinálni, siettem, hogy beérjek a plázába. Ennyi történt – vallotta be töredelmesen Kabát.

Indirekt/Blikk