KezdőlapCímlapRajongók figyelem, új dallal és lemezzel jön Csonka Pici

Rajongók figyelem, új dallal és lemezzel jön Csonka Pici

Húsz éve nem adott ki lemezt Csonka András, most tradicionális korongban gondolkodik, ami hamarosan ellepheti a boltok polcait.

Csonka András rajongóinak jó hétvégéjük lesz, az énekes-műsorvezető ugyanis az RTL Reggeli című műsorában jelentette be, hogy két évtizednyi csend után új lemezzel rukkol elő. Koncertjei persze eddig is voltak, ennek repertoárját is felfrissíti legalább az új dalokkal.

Már javában folynak egyébként a lemezfelvétel munkálatai, ami idén még nem valószínű, hogy megvásárolható lesz, a tervek szerint 2025 elején lehet számolni a megjelenéssel. Persze stílusos lenne pedig a karácsonyfa alá szánni, tekintve, hogy Csonkarácsony című, látatlanban is slágergyanús nóta is szerepelni fog a korongon.

Az új album annyiból lesz konzervatív, hogy fizikálisan is ajándékba adható lemez lesz. Nem pendrive vagy letölthető album, erre Csonka nem áll rá. Másrészről megjelenik majd benne a modern filozófia, mivel két dal biztosan külföldi lesz a számlistán.

Hogy milyen nyelven csendülnek fel majd a dingdongkirály új számai, egyelőre nem árulta el. Ifj. Malek Miklós producerrel is közreműködik majd az albumon. Nagy szívfájdalma Csonka Andrásnak, hogy a lemezért nem rágják a fülét rajongói.

„Mondhatnám, hogy közkívánatra jelenik meg, de hazugság lenne. Igazából 21 éve, 2003-ban jelent meg az utolsó lemezem. De hát ki csinál még lemezt? Senki, de pendrive-ot nem adhatsz ajándékba. Ez egy gesztus” – összegzi, miért is jön létre az album, adózva rajongóinak a folyamatos szeretetért és támogatásért.

Indirekt/sassy.hu