KezdőlapCímlapRácz Jenő elkezd terjeszkedni – már a határokon túlra kacsingat

Rácz Jenő elkezd terjeszkedni – már a határokon túlra kacsingat

A sztárséf elárulta, hogy hol nyitja meg első külföldi éttermét.

A tavalyi, emlékezetes Sztárbox óta Rácz Jenő továbbra is aktívan bokszol jelenleg, de a nemzetközi versenyen nem venne részt a műsoron kívüli elfoglaltságai miatt. Most az is pontosan kiderült, milyen projektbe vágta a fejszéjét az elmúlt hónapokban.

A sztárszakács már korábban is elárulta, hogy szívesen terjeszkedne külföldön is éttermével, amit itthon aktívan vezet, és egy jó ideje már az sem titok, hogy a séf nem tétlenkedik, így hamarosan megnyitja saját beach clubját is.

– Nemrég fejeztem be a festést, még dolgoznak a markolók, hamarosan elkészül az új projektem, ami nem más, mint a Portofino Beach Club by Rácz Jenő! Ez egy nagyon új dolog, amibe belevágtam, egy saját beach club, úgyhogy van már hova kijönni, finomakat enni, koktélozni, strandolni – fogalmazott a Best magazinnak Rácz Jenő, aki azt is elmondta, bár a projekt már folyamatban van, mégsem minden abban az ütemben halad, ahogyan azt ő elképzelte.

Az első étterem Kelet-Európában lesz, erről folynak most a tárgyalások, de kissé lassabban haladnak a dolgok, mint amire számítottam– árulta el a sztárséf.

Ennek ellenére határozott víziója van arról, mit is szeretne elérni a határon túl.

– A célom az, hogy majd a külföldi éttermeimben mindenhol ugyanazt a magas minőséget tudjam nyújtani. Persze óriási munkabírást igényel, hiszen a stabil logisztikai rendszert és az új éttermek felügyeletét úgy kell megoldani, hogy közben ne sérüljön a hazai üzlet – jegyezte meg.

Indirekt/Blikk