KezdőlapCímlapPólóslegenda lányával jött össze az igazságügyi miniszter férje

Pólóslegenda lányával jött össze az igazságügyi miniszter férje

A csinos hölgy nem más, mint Vogel Evelin, egy kreatív és igen sokoldalú belsőépítész.

Csak úgy sugárzik a boldogságtól Varga Judit igazságügyi miniszter válófélben lévő férje! Hivatalosan még le sem zárult kettejük között a jogi eljárás, ám Magyar Péter a szűk baráti körének már jelezte, szeretne továbblépni.

„Amikor egy ajtó bezárul, a Jóisten kinyit egy ablakot. Itt van az a lány, aki tudja…” – utalt egy szívecske mellett a csak az ismerősei által látható posztban Magyar Péter, hogy van valakije.

A Blikk információi szerint a csinos hölgy nem más, mint Vogel Evelin, egy kreatív és igen sokoldalú belsőépítész: a reklámszakmában, enteriőrfotózásban és tervezésben is jártas üzletasszony maga is édesanya.

„Nem gondolom, hogy a magánéletem közérdeklődésre tartana számot, de igen, az értesülés helyes” – írta lapunknak Magyar Péter, de arra már nem tért ki, mikor ismerkedtek meg. A hölgy nem mellékesen a legendás Vogel család tagja: édesapja a vízipólós Vogel Zsolt, aki annak idején az Újpest játékosaként például Benedek Tiborral együtt nyert BEK-et. Két öccse, Simon és Soma is sikeres vízilabdások, előbbi az Egerben játszik, míg az FTC kapusa Európa-bajnok, Bajnokok Ligája-győztes és olimpiai harmadik.