2023.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Belföld Pokoli M0-ás, ha tudod, kerüld el egész hétvégén

Pokoli M0-ás, ha tudod, kerüld el egész hétvégén

A fővárost elkerülő autóút több pontján felújítási munkálatok zajlanak.

Vasárnapig burkolatjavítás miatt lezárják az M0-s autóúton, az M3-as autópálya felől az M2-es autóút Vác felé tartó felhajótágát. Kerülni a következő 73-as jelű Dunakeszi csomópontban megfordulva lehet.

Az M0-M7 csomópontban az október elején megkezdett burkolatfelújítási munkálatok folytatásaként mai napra újabb csomóponti ágat zárnak le a forgalom elől. Az M7-es autópályán a Balaton irányából érkezők egyik irányban sem tudnak majd felhajtani az M0-s autóútra.

A zárás ideje alatt az M7-es autópályán Balaton irányából közlekedők az M0-s autóútra mindkét irányban az M7-es autópálya 10-es jelű Budaörs-nyugat csomópontján keresztül tudnak majd felhajtani. Sebességkorlátozásra és megnövekedett menetidőre kell számíthatnia az arra közlekedőknek.

Ma reggeltől várhatóan vasárnapig lezárják az M0-M4 csomóponti ágat burkolatfelújítás miatt. Törökszentmiklós felől Budapest felé nem lehet majd felhajtani az M0-s autóútra egyik irányban sem. Kerülni a 24-es jelű Vecsés-Ecser csomópontban megfordulva lehet.