2023.12.06
Miklós
Kezdőlap Címlap Molnár Anikó: “Világszinten benne vagyok a TOP 1%-ban"

Molnár Anikó: “Világszinten benne vagyok a TOP 1%-ban”

Az egykori Nagy Ő elmondta, hogy az online térben való jelenléte lelkileg is erősebbé tette.

Molnár Anikó februárban indította el online csatornáját, ahol merész képekkel kápráztatja el követőit. Elmondása szerint ez a stratégia nemcsak népszerűséget hozott neki, hanem anyagilag is bőven megtérül. Legalábbis a számok ezt mutatják.

Anikó elmondta, hogy az online térben való jelenléte lelkileg is erősebbé tette. „Még magam is meglepődtem, mennyire gyorsan nőtt a népszerűségem azáltal, hogy többet mutatok magamról” – mondta.

A számok ezt is alátámasztják: „Világszinten a TOP 1%-ban vagyok” – tette hozzá büszkén.  Számára a közösségi média nem csak szórakozás, hanem komoly vállalkozás. „Tudom, hogyan kell helyesen kezelni az online platformokat, de folyamatosan törekedem a fejlődésre” – mondta.

Tartalmaiban sokszínű: hol csábító fehérneműt visel, hol pedig a konyhában mutatja meg magát. A megjelenített tartalmak mögött alapos tervezés húzódik meg, melyek mindig frissnek és izgalmasnak kell lenniük. Ezen kívül sminktetoválóként is dolgozik, amellyel édesanyját is támogatja. Fontos számára az őszinteség: a képein minél kevesebb a retusálás.

Az online térben érkező kritikák már nem viselik meg: „Tudom, hogy nem mindenki fog egyetérteni velem, de nem engedem, hogy befolyásoljanak.” – mondta Anikó. Szerelmi életéről csak annyit mondott, hogy erről majd akkor beszél, ha gyűrű kerül az ujjára.