2021.08.02
Lehel
Kezdőlap Címlap Plusz ajtót kapott a Fiat 500-as modellje és milyen jól áll neki

Plusz ajtót kapott a Fiat 500-as modellje és milyen jól áll neki

Az olaszoktól elvitathatatlan, hogy értenek a tervezéshez, a vadonatúj 500-as például kapott egy plusz oldalajtót. Olyan dögös lett, hogy az ember rögtön akar egyet.

Az új 500-ast a trendeknek megfelelően teljesen elektromos hajtással mutatta be a Fiat, most pedig a nem túl nagy autót megdobták egy plusz oldalajtóval, hogy hátul is könnyebb legyen a be illetve kiszállás.

Az elődhöz hasonlóan ebből is több kiadás érkezik, lesz belőle nyitott kivitel és ez a négy ajtós furcsaság. Ami minden megoldásában iszonyatosan cuki. És ez az autó legnagyobb előnye, hogy stílusos.

Hát igen, ebben mindig jók voltak az olaszok. A plusz ajtó a jobboldalon helyezkedik el, és hátrafelé nyílik. Így akár kisgyerekkel vagy nem tervezett utasokkal is használhatóbb lesz az új 500-as, persze a hossza nem változott, ezért ez sem lesz a legkényelmesebb hátul. Technikai paraméterekben megegyezik a sima kivitellel, az elektromotorja ennek is 118 lóerős és a benne lévő 42 kilowattórás akkumulátorral 320 kilométer a hatótáv. Ha nem kell a plusz ajtó, viszont spórolni akarunk, akkor lesz belőle egy mindössze 23 kilowattórás kasival szerelt modell is, annak teljesítménye 95 lóerő lesz -írja a nuus.hu.