KezdőlapCímlapPeter Šrámek: Megjelenik velem egy riport, aznap felhív valaki a Zámbó családból

Peter Šrámek: Megjelenik velem egy riport, aznap felhív valaki a Zámbó családból

Az énekes azt mondja, elege van abból, ahogy Jimmy családja viselkedik vele.

Zámbó Jimmy énekhangjaként szerzett nagyobb ismertséget itthon A Király című sorozat nyomán Peter Šrámek szlovákiai születésű, Magyarországon élő énekes. Az életrajzi sorozat már jó ideje lement, de Peter Šrámeket még mindig sokan Zámbó Jimmyvel azonosítják, amit a 2001-ben elhunyt szórakoztatóipari legenda családja nem néz jó szemmel.

„Azt gondolom, ez már kicsit több a soknál! Nem hinném, hogy ez lenne a tiszteletteljes viselkedés, hogy felteszi a koronát a fejére. Sokan megfeledkeznek, hogy mennyit is dolgozott ezért apám. Őszintén nem akarok többet ezzel a témával foglalkozni, mert túlment egy határon” – mondta Zámbó Krisztián korábban Peter Šrámekről.

Nos, Peter Šrámek most elmondta, hogy nem ez volt az egyetlen ilyen támadás a Zámbó család részéről az ő irányában. Azzal vádolja őket a Palik Lászlóék YouTube-csatornáján megjelent, friss interjúban, hogy folyamatosan beszólogatnak neki, holott ő egyáltalán nem tör Zámbó Jimmy babérjaira.

„Néha ők azt érzik, hogy a koronát akarom elvinni Zámbó Jimmytől, Zámbó Jimmy akarok lenni, és nem vagyok elég hálás Jimmynek” – foglalja össze Peter Šrámek, hogy milyen támadások érik a sorozat óta. Mint rámutat, ezek a vádak vele szemben teljesen alaptalanok.

„Nekem megjelent négy lemezem saját dalokkal. Nem szeretnék Zámbó Jimmy helyére kerülni. Zámbó Jimmy volt, van és lesz, mindig. Én Peter Šrámekként próbálok élni. Az, hogy Zámbó Jimmy dalokat is énekel, ezt bárki megteheti, de nem biztos, hogy telt házas koncerteket fog adni, mint én” – emlékeztet a fiatal énekes, de ez még nem minden.

„Az emberek elfogadták azt, amit csinálok, és nem koppintásként néznek rám, akik jönnek a koncertemre. Peter Šrámekre kíváncsiak, és azt akarják hallani, ami innen jön ki. Ezt nem tudják megérteni Zámbóék, egyikük sem, kivétel nélkül. Ezért vannak ezek a félreértések. Amikor megjelenik velem egy riport, biztos vagyok abban, hogy vagy aznap, vagy másnap felhív valaki a Zámbó családból.

Vagy ha kijön egy videó, egy kép, egy poszt, már igazából várom azt, hogy megint jön egy támadás. Csak az a baj, hogy nem vették észre, hogy az emberek, a közönség 99,9%-a mellettem van, őket pedig valamilyen szinten támadják” – teszi még hozzá a fiatal énekes, kiemelve, hogy ő nem szeretné támadni Zámbóékat, és nem is akar csúnyán beszélni róluk.