2021.04.10
Zsolt
Kezdőlap Címlap Peller Anna kishíján összeomlott az RTL Klub Reggeli műsorában

Peller Anna kishíján összeomlott az RTL Klub Reggeli műsorában

Színész kollégája alaposan megviccelte az RTL Klub reggeli műsorvezetőjét, aki először megrettent, aztán önfeledten nevetett a tréfán.

Milyen arcot vágsz! Nagyon szépen megkérlek, hogy szedd össze magad! Ez így nem fog működni! Dulcinea, Dulcinea… Én vagyok Ruth” – duruzsolta valaki Peller Anna fülesébe, élő adásban. Anna először megijedt, és nem is merte elárulni, hogy mi történik éppen, mit hall a fülébe. Csak akkor döbbent rá, amikor valaki énekelni kezdte a stúdió falai mögött, hogy Dulcinea, Dulcinea… Végül megjelent a színházbeli kollégája, legjobb barátja Dézsy Szabó Gábor egy szál vörös rózsával a kezében, aminek a szőke műsorvezető nagyon megörült – írta a Blikk.

“Ezt nem hiszem el, ez hogy lehet?! Azt hittem, hogy be van kapcsolva a telefonom, és onnan jönnek a hangok” – újságolta felszabadultan Peller Anna. Végül kedves nosztalgiázásba fulladt a műsor: Anna és Gábor elmesélték, hogy legjobb barátok, hogyan ismerkedtek meg, illetve az is kiderült: a színész azért érkezett a műsorba, mert ő fog aznap főzni a kamerák előtt.