KezdőlapCímlapPápai Joci: amit ByeAlex csinált, leírhatatlanul nagy rombolás

Pápai Joci: amit ByeAlex csinált, leírhatatlanul nagy rombolás

Pápai Joci közösségi oldalán esett neki BYeAlexnek. Szerinte, amit az X faktor mentora legújabb dalával tesz, az leírhatatlanul nagy rombolást okoz a fiatalok között.

Fotó: Facebook

A Dal kétszeres győztese úgy gondolta, hogy nem hagyhatja szó nélkül, hogy ByeAlex új dalában elhangzik a „be vagyok tépve” kifejezés. Dühének hangolt is adott Facebook oldalán legfrissebb posztjában. 

– Személy szerint a 9 éves fiam és a 15 éves lányom is kedveli a munkásságod, a személyed, követnek téged. Éppen téged hallgattak, hallgatták az új dalodat, amikor beléptem a szobába és meghökkenve hallottam, hogy az első sorodban azt mondod, hogy „be vagyok tépve”. Alex, hogy mondhattad ezt ki? – tette fel a kérdést Pápai Joci.

– Merthogy a fiatal gyerekek ezt éneklik, az egy dolog, de hogy te érett férfiként… egyszerűen nem fér a fejembe… Ez leírhatatlanul nagy rombolás. Azt gondolom, ezt nem engedhetnéd meg magadnak, legalábbis abból a pozícióból, amiben jelenleg vagy. Hogy-hogy nem szól rád a környezetedből senki??? – kérdezte Pápai Joci, majd javasolt is valamit a mentornak, amivel jó példát mutathat sok fiatalnak.

– Szeretnélek inkább arra megkérni, hogy gyere el velem azokhoz a mélyszegénységben élő és hátrányos helyzetű fiatalokhoz, akik között százból ötvennek az alkarján „életellenes” nyomok vannak. Ezek 90 százaléka 16 év alatti, közülük tízből nyolc már kipróbálta a drogot. Ezek jórésze a te követőd is. Gyere el velem és írj alá te is azokra a hegekre… amikor érzed az ujjbegyeiddel a fájdalmas sebeket!!! Hátha leesik majd neked, mire is buzdítod a gyerekeket, még ha metaforaként is szánod a szövegedet” – posztolta a Dal tavalyi győztese.

Kedves ByeAlexNem szokásom beleszólni mások dolgába és pálcát törni más emberek felett. Talán még ezt soha nem tettem…

Közzétette: Pápai Joci – 2020. január 31., péntek