KezdőlapCímlapPalvin Barbi olyan apró bikinit húzott, hogy attól mindenki álla leesett

Palvin Barbi olyan apró bikinit húzott, hogy attól mindenki álla leesett

A porcelánbaba szépségű magyar szupermodellt már többször is láthattuk fürdőruhában, valamint szexi outfitekben.

Semmi kétség nem fér ahhoz, hogy Palvin Barbara az egyik legsikeresebb magyar modell, akinek nevét gyakorlatilag az egész világon ismerik. Barbi idén októberben már 31 éves lesz, tavaly pedig feleséggé is vált, miután kimondta az amerikai színésznek, Dylan Sprouse-nak a boldogító igent, mégis most van talán élete legjobb formájában.

A szupermodell még mindig ugyanazzal a babapofival büszkélkedhet, mint karrierje kezdetén, egyszerűen nem fog rajta az idő, és az elmúlt években még önmagához képest is sokat fogyott egyesek szerint. Többen most épp azzal kritizálják Barbit, hogy túl vékony, míg annak idején inkább azért kapta a bántásokat, hogy modell létére nem elég karcsú, sokkal inkább formás.

Nos, egy biztos: bármi is legyen az emberek véleménye Palvin kinézetéről, a modellszakmában imádják őt, nem véletlen, hogy a legnagyobb márkák dolgoznak vele rendszeresen. Barbi a mai napon pedig azt is bebizonyította, hogy alakjára sem lehet senkinek egy rossz szava sem, hiszen olyan apró bikiniben mutatta meg tökéletes idomait, amilyenben talán még sosem láttuk őt.

Indirekt/femcafe.hu