2020.06.07
Róbert
Kezdőlap Belföld Pálinkával harcol a koronavírus ellen Gáspár Zsolti

Pálinkával harcol a koronavírus ellen Gáspár Zsolti

Napi három kupica pálinkát írt fel idősebb Gáspár Győző a család minden felnőtt tagjának a koronavírus járvány idejére. De Gáspár Zsolt apja pálinkájával fertőtlenít a lakásban is mindent, naponta többször is.

A Gáspár család is felkészült a koronavírus elkerülésére. Evelin már napokkal ezelőtt védő maszkban vezette az autóját is, mert komolyan vette a figyelmeztetéseket.

View this post on Instagram

@bmw_wallis teszthétvége 🚜

A post shared by 🌜g🌟e🌛 (@evelingaspar) on

A Ripost mai írása szerint a védekezés vasárnaptól az egész Gáspár családra nézve kötelező: „Édesapám a napokban összehívta a családi „közgyűlést”. Győző papa mindenkinek adott jó pár üveget a saját pálinkájából. Úgy rendelkezett, hogy – a rendszeres kézmosás és kézfertőtlenítés mellett – minden felnőtt napi három kupicát igyon meg belőle a járvány idején.” – mesélte Gáspár Zsolti a lapnak.

A messze földön híres Gáspár-pálinka

De ha ez kevés lenne, Zsolti a csodapálinkát nem csalók belsőleg használja. Állítása szerint naponta áttörli vele az egész házat, gyakorlatilag mindent ezzel fertőtlenít. „Mit bánom én, ha ezért bárki kinevet! Óránként áttörlöm pálinkával a ház kilincseit, de még az autó kormányát is ezzel fertőtlenítem, mielőtt beülök.”