2021.07.28
Szabolcs
Kezdőlap Címlap Őrült meccs volt: 4 érvényes gólt rúgtak a portugálok, mégis kikaptak 4-2-re...

Őrült meccs volt: 4 érvényes gólt rúgtak a portugálok, mégis kikaptak 4-2-re a németektől

Valószínűleg a német válogatott is láthatta a magyar–francia meccs végeredményét. Minden nagyképűség nélkül megfordulhatott a fejükben az a lehetetlen gondolat is, hogy ha kikapnak a portugáloktól, akkor bizony a magyarok ellen lenne egy ki-ki meccs. A németek nem is bíztak semmit a véletlenre, nagyon megverték Portugáliát.

A vége olyan gólszüret lett, amire azért kevesen gondoltak. A németek a portugálok, Cristiano Ronaldo vezető gólja után négyet rámoltak be. Négy perc alatt két öngóllal fordítottak még az első félidőben. Majd a második félidő elején kilenc perc alatt jött az újabb két gólt. Diego Jota a 67. percben szépített, de ez is csak arra volt elég, hogy a szépítés összejöjjön.

Kicsit gondoljuk át a mostani lehetőségeket. Franciaország négy ponttal vezet, a végén a három pontos portugálokkal játszanak majd Budapesten. A franciák már valószínűleg továbbmentek. A németeknek három pontja van, nekünk egy.

Azon a meccsen az jut tovább, aki nyerni tud. A mai meccset is elnézve, és a magyar válogatott mentális erejét most már jól ismerve, akármi is lehet szerdán.

Indirekt/Blikk