2021.11.27
Virgil
Kezdőlap Címlap Odafigyelnek magukra: Klárika még a levest is ásványvízből főzi Korda Györgynek

Odafigyelnek magukra: Klárika még a levest is ásványvízből főzi Korda Györgynek

Nyolcvan fölött is csúcsformában van Korda György, aki feleségével, Balázs Klárival életmódot váltott. Most elárulták fiatalokat megszégyenítő energikusságuk titkát: mindennap sportolnak, mellőzik a káros szenvedélyeket, első számukra az egészség! 

– Szeretünk finomat enni, mint mindenki, de most már figyelünk arra, hogy amit elfogyasztunk, az tényleg minőségi és egészséges legyen. Arra is ügyelünk, hogy olyan éttermektől rendeljünk, ahol figyelnek a frissességre és a jó alapanyagokra – említette Klárika a Blikknek.

– Gyurinak nem szabad cukrot ennie, ezért azt egyáltalán nem veszünk. Sőt tejtermékeket sem nagyon fogyasztunk, a reggeli kávéba mandulatejet csurgatok, az egyébként is sokkal finomabb. Amióta figyelünk erre, sokkal jobban érezzük magunkat, reggelente energikusabban kelünk és a bőrünknek is nagyon jót tesz ez az új életmód. Emlékszem, gyerekkoromban csak kiszaladtam falun a konyhakertbe a paradicsomért és házi, az udvarban kapirgáló csirkét ettünk, amit ma már nehéz megtalálni. Szerintem fontos, hogy tudjuk, mit eszünk, mert a szervezetünknek és az életünknek tartozunk ennyivel. Mostanában például a leveseket is ásványvízből főzöm, mert gondolom, a járvány miatt jobban klórozzák a vizet és nem szeretnék ennyi vegyszert bevinni a szervezetembe.

Indirekt/Blikk