2021.01.26
Paula, Vanda
Kezdőlap Címlap Neten vádaskodnak Majka ellen: csak megjátszotta, hogy komoly beteg

Neten vádaskodnak Majka ellen: csak megjátszotta, hogy komoly beteg

Az aggódók mellett megjelentek Majka koronavírusos bejelentkezései alatt azok az emberek is, akik szerint a rapper csak pénzért játssza a beteget.

Mint azt megírtuk, nemrégiben Majka is elkapta a koronavírust. Miután kiderült a betegsége, úgy döntött, minden este élőben jelentkezik majd, hogy hírt adjon az állapotáról.

Legutóbbi bejelentkezése során a zenész az autójában ülve mondta el, hogy végre ismét hazamehet a kórházból, korábban ugyanis a kisfia születésnapja miatt egyszer már hazaengedték, ám állapota jelentősen romlani kezdett, így nem volt más választása, ismét be kellett feküdnie.

Ígéretéhez híven napról napra érkeztek a bejelentkezések, voltak azonban emberek, akik nem hitték el az egész történetet. Amikor élő adás közben az egyik hozzászóló felvetette, hogy ezekért a videókért biztosan pénzt kap, Majka teljesen kiakadt.

„Húszasával kapom a leveleket, hogy biztosan pénzt kapok, hogy játsszam a beteget. Az összes vagyonomat odaadnám, hogy otthon lehessek és tudjam, hogy holnapután jobban vagyok” – mondta, de hamar túltette magát a rosszakarókon. A rapper állapota egyelőre stabil, így – mint írtuk – betegsége hátralevő részét most már otthona kényelmében pihenheti ki, szerető családja társaságában.

Indirekt/Blikk