2023.12.08
Mária
Kezdőlap Belföld Nem kapkodnak Zámbó Jimmy víz nélküli, 50 milliós faházáért

Nem kapkodnak Zámbó Jimmy víz nélküli, 50 milliós faházáért

Ugyanis nincs vezetékes víz, így még a téli hidegben is a 300 méterre található kúthoz kell elmenni érte.

A napokban derült ki: eladó Zámbó Jimmy egykori nyaralója. A Ráckevén található romantikus, saját stéggel rendelkező búvóhely a család számára rendkívüli értékkel bír. Ezt a 75 négyzetméteres házat dobták most piacra 50 millió forintért, de a jelek szerint a vevők nem tolonganak.

Ennek pedig jó oka van: a faházban ugyanis nincs vezetékes víz, így még a téli hidegben is a 300 méterre található kúthoz kell elmenni érte. Ezt az információt egyébként megerősítette az az ingatlanos is, akinél a Bors telefonon érdeklődött a ház felől. 

Azt kell a szigetről tudni, hogy itt még vezetékes víz az nincsen, habár a nyaralóhoz közel van a rév, légvonalban körülbelül 300 méter, és ott van ivóvíz vételezési lehetőség. Itt kútvíz van, amiről megy a fürdőszoba és van csatorna is bekötve. Ilyen szempontból komfortos a nyaraló – mondta a szakember, aki azt is hozzátette, hogy külön parkolóhelyet is lehetne vásárolni a folyó másik oldalán, mert ott van hely letenni a kocsikat. Az ingatlanhoz egyébként egy 4 méteres tiszai csónak is tartozik.

A lap információi szerint a vevők sem adják egymás kezébe a kilincset illetve a 4 méteres tiszai csónak evezőjét, alig akad érdeklődő a házra. Természetesen nincs kizárva, hogy hamarosan megérkezik az a befektető, aki annak idején Jimmy rajongó volt, ezért bármennyi pénzt megér neki, hogy abban a légtérben tartózkodhasson, ahol a rajongásának tárgya élt.