2023.12.08
Mária
Kezdőlap Belföld „Igen, ő az” – egy lány érkezett Jákob Zoli életébe

„Igen, ő az” – egy lány érkezett Jákob Zoli életébe

A milliárdos sok mindent elárult róla, de a nevét még nem.

Jákob Zoltán Londonban gyűjtött ihletet a könyvéhez, ráadásul ugyanazon a Temze-parti lakosztályon szállt meg, ahol Claude Monet francia festő is inspirálódott.

A milliárdos a pénteki Mokkában elárulta, hogy egyfajta „menedzserkönyvnek” készül a hamarosan megjelenő alkotása, amelyben a saját példáján keresztül mutatja be, miként kell vállalkozást és karriert építeni. Ezen túl az önismeretnek és az önfejlesztésnek is szentel jó néhány sort, amelyekre szerinte nagy szüksége van a tehetős embereknek.

Nem a sok pénztől nem boldogok, hanem attól, hogy önmagukat nem építették fel hozzá – vélekedik a gazdagokról, és hozzátette, neki sikerült ezt megugrania, így ma már tudja, hogy a pénz tudja fokozni a boldogságot, de megalapozni nem.

Rövidesen egy új taggal bővül Jákob Zoli családja, egy lánnyal, akinek viszont még nincs neve. Az állat most még az anyjával van, de tervek szerint két héten belül új gazdájához kerül. Zoli lányai nemrég örökbe fogadtak egy kiskutyát, jól össze is barátkozott vele, de mivel külön élnek, nem tud mindig vele lenni, ezért úgy döntött, egy saját kis barátot szerez be magának.

A törpe uszkár tömege minden bizonnyal később sem haladja nyolc kilogrammot, így a milliárdos nyugodtan viheti magával a repülőn is utazásai során.

Jákob Zoli nem akart sokat elárulni a Nagy Ő-ről, hiszen még csak ezután kerül adásba, azt azonban reméli, hogy választottja is szeretni fogja a kis négylábút.