2021.05.17
Paszkál
Kezdőlap Címlap Nem húzhatta tovább: megoperálták a Hooligans együttes gitárosát

Nem húzhatta tovább: megoperálták a Hooligans együttes gitárosát

Sokáig injekciókkal próbálták enyhíteni a fájdalmát, de ma már az sem segít: meg kell műteni a Hooligans gitárosát. Tóth Tibor vállában elszakadt az ínszalag, minden mozdulat kínszenvedés a számára.

Nemrég elmaradt egy Hooligans-koncert. Az együttes tagjai Tóth Tibor vállproblémájára hivatkoztak, aki a Ripostnak elmondta, nem egy egyszerű húzódásról van szó, sokkal nagyobb a baj.

– Borzasztóan fáj a vállam, de ha ez nem lenne elég, a kézfejemben ínhüvelygyulladásom van. Régóta fájt már, de eddig sikerült injekciózással enyhíteni. Szerintem 30-nál is több injekciót kaptam. A doki szerint ettől már bármelyik reumás táncra perdülne, nálam azonban már ez sem hatott. A vizsgálat után tisztán látszott, hogy a vállamban elszakadt egy ínszalag, és mihamarabb műteni kell.

Ettől függetlenül nem esik kétségbe, inkább igyekszik meglátni a helyzet pozitív oldalát.

Fontosnak tartották, hogy a kormány által 53 milliárd forinttal támogatott, a zenészeket és háttérmunkásokat segítő Raktárkoncerten még fellépjenek. Néhány héttel ezelőtt Tóth Tibor becsülettel lenyomta a közel egyórás koncertet, de ínhüvelygyulladása miatt akkor már kesztyűt viselt.

– Ez az év már a vírus miatt is nehézkes volt a koncertek szempontjából. A jövő évi bulikat azonban nem kockáztatnám, ezért is örülök, hogy októberben műtenek. Nyilván izgulok egy kicsit, de szerencsére ma már nem vágják fel az embert, laparoszkóppal végzik el a beavatkozást. Utána 6-7 hét lábadozás vár rám és egy kis gyógytorna – mondta a gitáros, aki addig sem marad zene nélkül. A hamarosan megjelenő Hooligans-lemez stúdió-utómunkálataival foglalja el magát.

Indirekt/Bors