2022.09.30
Jeromos
Kezdőlap Címlap Nagy változás állt be Kulcsár Edináék életében

Nagy változás állt be Kulcsár Edináék életében

Újra munkába áll Szabó-Kulcsár Edina a férjével közös vállalkozásuknál.

Az egykori szépségkirálynő és influenszer életét az elmúlt években elsősorban az anyaságnak tette ki, három éves kisfia, Medi és tavaly született kislánya, Nina minden idejét lekötötte. Ám a napokban a kisebbik gyermeke is bölcsődés lett, amely ugyan egyelőre nem zökkenőmentes folyamat, újra lehetőséget ad Szabó-Kulcsár Edinának, hogy csatlakozzon férjéhez, Csutihoz a közös vállalkozásuk irodájában.

– Jól vagyunk, igaz, ez a beszoktatási időszak még nem az az idő, amikor fellélegez az ember és azt mondja, hogy ténylegesen van pár órám magamra vagy a munkára – mondta az RTL Klub Reggeli című műsorában Szabó-Kulcsár Edina, aki azt is elárulta: Nina nehezebben szokja meg az új körülményeket, mint azt Medi tette korábban.

– Folyamatosan érzem a telefonom, hogy mikor kell menni, mert volt már erre példa. Medivel ellentétben Nina sokkal lassabban szokik bele a bölcsis életbe, nem alszik még jól – mesélte Edina, aki azt is elárulta, elsőre jó ötletnek tűnt, hogy Medi és Nina ugyanabba a bölcsődébe járnak, ám kiderült, ez nem volt a legjobb megoldás. – Nagyon szeretik egymást és Medi úgy érzi, meg kell óvnia Ninát, amit ő nem visel annyira – mondta nevetve a modell.

Indirekt/Blikk