KezdőlapCímlapNagy fogadalmak az EB előtt!

Nagy fogadalmak az EB előtt!

Marco Rossi körbetekerné a Balatont, Marics Peti pedig tetováltatna, ha a válogatott továbblépne a csoportjából.

A magyar szövetségi kapitány bizony magasra tette a lécet, és azt mondta, hogy körbetekeri a Balatont, ha továbbjutunk a csoportból. De nem ő volt az egyetlen, aki komoly fogadalmat tett, vagyis bevállalt néhány érdekességet, ha a csapat jól szerepel az Európa-bajnokságon. Marics Peti például azt mondta, hogy tetoválással tiszteleg majd a válogatott előtt, a válogatott teljesítménye előtt, ha a fiúk megnyerik majd első mérkőzésüket.

Mégis milyen sorrendben mérkőzik meg ellenfeleivel a magyar válogatott Németországban? Június 15-én, szombaton Svájc együttesével játszunk 15 órától, majd június 19-én 18 órától Németország következik ellenfélként a csoportból, a legvégén fogunk összecsapni a skótokkal, velük június 23-án játszunk majd, méghozzá 21 órától.

Szoboszlai Dominik, a válogatott csapatkapitánya úgy véli, az olasz tréner nyugodtan elkezdhet már edzeni a balatoni körre. „Hiszek a csapatban, és azt reméljük mindannyian, hogy Marco Rossinak be kell majd tartania a fogadalmát” – jelentette ki a Liverpool klasszisa.