2024.03.01
Albin
Kezdőlap Belföld Most vásárolnál bejglit? Ennyiért adja a Spar, a Tesco, a Lidl és...

Most vásárolnál bejglit? Ennyiért adja a Spar, a Tesco, a Lidl és az Aldi a karácsony slágerét

Már elindult az előrendelés a pékségekben, a boltok polcai is roskadoznak a kínálattól.

Az ünnepi asztal elengedhetetlen kelléke a bejgli, vagy a tekercs. A HelloVidék megkérdezte a nagyobb üzletláncokat, hogy ők hogyan készülnek a bejgli-szezonra.

A Lidl üzleteiben a vásárlók körében közkedvelt bejgli szezonális jelleggel már elérhető az áruházlánc helyben sütött pékáru kínálatában, mákos, diós és gesztenyés ízesítésekben is. Jelenleg a 295 grammos bejglik 799 Ft-ba kerülnek. 

A SPAR kényelmi termékekkel is igyekszik megkönnyíteni az ünnepi időszakra való felkészülést. A friss pékáru kínálatba az adventi időszakban bekerülnek a bejglik, különböző tekercsek, a sütéshez elengedhetetlen tészták, sütemény lapok.

Az ALDI az ünnepek előtt számos újdonsággal, különféle akciókkal, szezonális displayekkel várja vásárlóit.  Az áruházlánc látványpékségében megtalálható, frissen sütött bejgliket 899 forintért, a Pantastico bejgliket 999 forintért kínálja, míg a glutén- és laktózmentes tekercsek 1499 forintos egységáron kaphatóak.

Az idei évben is nagyon széles választékkal készülünk a karácsonyi szezonra, körülbelül 8 különféle bejgli található a kínálatunkban, amelyből 6 kiváló ár-érték arányú sajátmárkás termék, melyet pékeink helyben készítenek. A klasszikus mákos, diós ízek mellett elérhető a gesztenyés, a pisztáciás, a mákos-aszalt szilvás, valamint a diós-aszalt áfonyás változat is – közölte az Auchan.

A Tesco a korábbi évekhez hasonlóan idén is széles választékkal készül a karácsonyi szezonra. Csomagolt választékukban egyaránt elérhetők a tekercsek és a bejglik, valamint a sajátmárkás Tesco Finest bejgli, melyet a Szamossal együttműködve gyártanak, ami magasabb arányú töltelékével kiváló minőséget képvisel.

„A hagyományos mákos és diós ízeken túl zserbós ízesítésű csomagolt tekerccsel is készülünk, a helyben sütött kategóriában pedig háromféle ízesítésű bejglivel várjuk a vásárlóinkat, elérhető például frissen sütött gesztenyés bejgli is” – közölte az áruház.