2024.02.29
Elemér
Kezdőlap Címlap Ezért került kórházba Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya

Ezért került kórházba Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya

A sztárséf nem beszélt a kamerák előtt a családi problémákról, most utólag elárulta, mi történt valójában a kislánnyal.

Idén már másodjára került kórházba Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya, akit márciusban egy komoly tüdőgyulladás miatt kellett az intézményben kezelni. Szüleit akkor is nagyon megviselte, hogy a kislányuk ilyen súlyos állapotba került, ezért is volt nagy az ijedtség a mostani betegségénél.

„A kislányom most itt van velem és szerencsére már teljesen jól van. Valamilyen vírusfertőzést kapott, ami olyan erős tüneteket okozott nála, ami miatt az édesanyja úgy döntött, hogy jobb, ha egyenesen a kórházba viszi” – mondta Krausz Gábor, aki ígéretét betartva, vasárnap már családi körben köszöntötte a kis Hannarózát a negyedik születésnapján, aki szerencsére gyorsan jobban lett a kórházban. 

A Dancing with the Stars győztese azt is elárulta, hogy most pár napig ő vigyáz a kislányra, ugyanis hamarosan új fejezet kezdődik az életében, ugyanis egy új szállodalánc felkérésére Ausztriában fog dolgozni, mint a hotel új vezető séfje, akinek az a feladata, hogy kialakítsa a gasztronómiai tematikát.

A kislányom már jól van és most is éppen játszunk. A Dancing után megtartottuk a születésnapját, most pedig pár napig nálam marad, amíg el nem indulok Ausztriába dolgozni. Senkinek nem kívánom azt az ijedséget, amikor apaként megtudja, hogy a gyermeke kórházba került, de Hannaróza jó kezekben volt, és hamar meg is gyógyították” – mondta a Borsnak Krausz Gábor, aki nagyon hálás az orvosoknak, hogy ilyen gyorsan segítettek a kislányon.