KezdőlapCímlapMolnár Anikó: 10 millió forintot ajánlott két fiú, szerettek volna velem tartalmat...

Molnár Anikó: 10 millió forintot ajánlott két fiú, szerettek volna velem tartalmat gyártani

Az egykori Nagy Ő úgy véli, példa lehet a 40 pluszos nőknek, hogy nem kell elhagyni magukat.

Most kaptam egy 10 millió forintos ajánlatot, Amerikából két fiú szeretett volna velem tartalmat gyártani, és azt mondtam, hogy nem – mondta OnlyFans-karrierjéről szólva Molnár Anikó a Palikék világa by Manna című YouTube-műsorban, amit a Blikk szemlézett.

Amit Anikó az OnlyFansen mutat, már túl van a művészi akt kategóriáján, aki eleget fizet, akár az egyik volt partnerével is láthatja együtt a ValóVilág egykori szereplőjét az erotikus tartalommegosztón. „Vadidegennel nem tudok. Tulajdonképpen semmi más nem történik, mint ami a hétköznapjaimban, ami a hálószobában történik” – mondta erről Molnár Anikó.

Arról is beszélt, hogy attól tartott, a férfiak majd elfordulnak tőle emiatt, de épp ellenkezőleg, sorban állnak az udvarlók, hogy vele lehessenek, még házassági ajánlatokat is szokott kapni. A nemzedékébe tartozó nőknek is volt üzenete: „Lehetek példa mondjuk 40 pluszos nőknek, hogy nem kell elhagyni magukat. Felnevelnek 2-3 gyereket, 45 éves korukban elválnak, és ott állnak, hogy nincs önbizalmuk, nincs semmi. Én itt vagyok 48 évesen, és meg tudtam mutatni azt, hogy ennyi idősen egy nő tud nő lenni.”