KezdőlapCímlapAzahriah teljesen kiakadt a Szoboszlai Dominik-dal miatt

Azahriah teljesen kiakadt a Szoboszlai Dominik-dal miatt

Az énekes kijelentette, hogy semmi köze se neki, se a Liverpool labdarúgójának a mesterséges intelligencia által összerakott számhoz.

A hét egyik nagy durranása volt az az Azahriah-dal, amely Szoboszlai Dominik nagyszerűségét énekelte meg. Kétségtelenül a magyar popkultúra legfelkapottabb hőse most Azahriah, aki a telt házas nyári arénakoncertekre készül, míg az angol Liverpool játékosa a mai magyar futball legnagyobb csillaga. Végigtarolta a magyar sajtót a héten a hír, miszerint ők ketten közös dalba fogtak bele. 

A mű három napja jelent meg a YouTube-on azzal a címmel, hogy AZAHRIAH x SZOBOSZLAI – Azi meg a Szobó (AI VOICES, MIND1 COVER). A videót azóta több mint félmillióan látták, de a helyzet az, hogy egyikőjüknek sincs köze hozzá. A dal a mesterséges intelligencia „terméke”. Azahriah pénteken az Instagramon 24 órás sztoriban akadt ki a hírről beszámoló online lapok ellen – vette észre a 168ora.hu.

„Mindegyik híroldal úgy hozta le ezt a hírt, hogy valahogy »megviccelje«, »ugrassa« az átlag plebet, aki a Facebook előtt ülve szembetalálja magát azzal a hírrel, hogy »Azahriah közös dala Szobóval«, »Szobóról énekel Azahriah« és hasonló fél-igaz sorokkal próbálják kényszeresen behúzni a kattintókat, és sehol nem volt leírva az igazság, ami az, hogy ez gép, és semmi közöm se nekem, se Szobónak ehhez” – írta az énekes.