KezdőlapCímlapMikes Anna: „Nem tudtuk, mi vár ránk az Ázsia Expresszben”

Mikes Anna: „Nem tudtuk, mi vár ránk az Ázsia Expresszben”

Azt hitték, egyfajta nászútra mennek, a valóság azonban egészen más volt.

Sérülés nélkül, egy csomó emlékkel tért haza Mikes Anna és Krausz Gábor az Ázsia Expressz forgatásáról. Mikor a páros bejelentette, hogy részt vesznek a showban, sokan aggódni kezdtek a kapcsolatukért, a verseny ugyanis meglehetősen embert próbáló.

A visszaérkezésük után Krausz Gábor azt nyilatkozta a versenyről, hogy nem számítottak semmi jóra, de ez annál is durvább volt. „Ugyanakkor egyetlen percét sem bánjuk, bár vissza nem mennénk, az tuti. Ha most jönne egy telefon, hogy elvesztek a felvételek, szerintem mindketten maximum két szót mondanánk, de ezt a két szót úgysem írhatod le, így ki sem mondom” – tette hozzá a sztárséf.

Mikes Anna is elmesélte a hot! magazinnak, hogyan élték meg a megpróbáltatást. „Úgy indultunk el, hogy ez egyfajta nászút lesz, egy tök jó nyaralás. De már az első napon kiderült, hogy komoly verseny, ami azonnal beszippant” – árulta el a táncosnő.

„Nem tudtuk, mi vár ránk. Viszont itt is, mint a mindennapokban, szépen kiegészítettük egymást, nagyon jó volt együtt lenni. Úgy fogalmaznék, hogy ez bizonyította, mennyire erős a kapcsolatunk. Nem a kalandokkal kerültünk közelebb egymáshoz, hanem a szoros kötelék miatt tudtunk jól együttműködni” – fogalmazott Mikes Anna.

Hozzátette, hogy örülnek, hogy elvállalták a kalandot, de ha most felkérnék őket újra, már kétszer is meggondolná, hogy belevágjanak.