KezdőlapCímlapMeryl Streep nem akarta, hogy véget érjen az intim jelenet a jóképű...

Meryl Streep nem akarta, hogy véget érjen az intim jelenet a jóképű színésszel

Szexjelenthez hasonlította a film ezen részét, sőt, szerinte még annál is több szépség rejlik benne.

Meryl Streep Robert Redforddal forgatta azt az intim jelenetet, melyről a mai napig szép emlékeket őriz. Mi több, olyan jól érezte magát közben, hogy nem is akarta, hogy vége legyen.

Meryl Streep egy igazán intim pillanatra emlékezett vissza a 2024-es Cannes-i Filmfesztiválon, ahol igazi istennőként tündökölt a 74 éves színésznő. Az 1985-ös Távol Afrikától című film forgatásából ragadott ki egy ominózus jelenetet – olvasható a People magazin oldalán.

A filmrészletben az látható, ahogy a Robert Redford által alakított karakter, Denys Finch Hatton egy folyóparton mossa meg Meryl Streep, vagyis a filmben Karen Blixen haját.

A színésznő elárulta, hogy először nem igazán indult jól a jelenet forgatása, azonban közben színésztársa teljesen belejött, és a végére nagyszerűen csinálta. Olyannyira, hogy a nap legjobb részeként emlékszik rá vissza a sztár.

– Bizonyos értelemben ez egy szexjelenet, mert annyira intim. Olyan sok filmkockát lehet látni, amiben az emberek egymással henteregnek, közben pedig nem látjuk a szeretetet, az érintést, a törődést. Ez gyönyörű volt. Nem is akartam, hogy aznap véget érjen – emlékezett vissza Meryl Streep.

Indirekt/Femina