2021.09.22
Móric
Kezdőlap Címlap Bál van az operaházban Rubint Réka körül – megszólalt Schobert Norbi

Bál van az operaházban Rubint Réka körül – megszólalt Schobert Norbi

Szakmailag nullának nevezték Rubint Rékát azok a balettművészek, akiknek jövő tavasszal tartana fitneszórát. Az Operaház vezetősége eredetileg a dolgozók nőnapi ajándékának szánta a programot, amiből nem várt botrány keveredett.

A patinás intézmény csendes hétköznapjait egy jövő tavaszra tervezett nőnapi esemény zavarta meg, ahová mások mellett Rubint Rékát is meghívnák egy speciális edzés levezetésére. A tervezett programról kiküldött körlevél sokként érte az egyik elismert balettművészt, Juratsek Julianna címzetes magántáncosnőt, táncművészt, aki a közösségi oldalán fakadt ki szokatlanul nyers stílusban. A balett színpadának ünnepelt sztárja azt írta, hogy egy szakmai nulla neki ugyan ne tartson edzést.

Schobert Norbi sem rejtette véka alá a véleményét. A fitneszedző a Borsnak megdöbbenésének adott hangot, és nem titkolta, szíven ütötték a balettos sorai.

„Otromba, alaptalan, erkölcstelen, lenéző. Én kérek elnézést egy háromgyerekes Anya nevében. Akkor sem írhatna így senkiről, ha Ön a moszkvai társulat alapítója lenne. Olyan dolgot támadtak meg a balettosok, amit csak ötlet szinten van meg, Réka még nem írt alá szerződést – magyarázta a Bors megkeresésére fitneszguru. – Azért szólaltam meg ott a kommentben és azért beszélek itt is, mert szeretném egyértelművé tenni, senki sem kérdőjelezheti meg Rubint Réka szakmai hitelességét. Senki! Egy 25 éves szakmai múlttal, az országban a legtöbb szakmai elismeréssel rendelkező, TF-et végzett edzőről senki sem beszélhet így.”

A bulvárlap megkérdezte Norbitól, hogy miért ő válaszol a témában és nem a felesége: „Ha válaszolna, fel kellene vennie a kesztyűt, illetve le kellene mennie arra a mocsári szintre, ahol ez említett bejegyzés bűzölög. Réka soha, senkivel nem beszélne olyan stílusban, mint amilyenben megnyilvánult ez a balettművész. Sem ő sem én, soha nem támadtunk be senkit, nem ezzel akarunk hírnevet szerezni” – zárta rövidre Norbi.