2021.01.23
Rajmund, Zelma
Kezdőlap Bűnügy Megőrült: követői kérésére kizárta a barátnőjét a youtuber az erkélyre, aki halálra...

Megőrült: követői kérésére kizárta a barátnőjét a youtuber az erkélyre, aki halálra fagyott ott

Hátborzongató haláleset történt Oroszországban. Egy helyi youtuber a követői kérésére kizárta barátnőjét az erkélyre, aki kint halálra fagyott.

Letartóztatta a rendőrség a Stas Reeflay néven futó orosz youtubert, amiért közvetett szerepet játszott barátnője halálában – írja a The Sun. A fiatal férfi élőben jelentkezett be lakásukból, ahol terhes barátnőjével, Valentina Grigojevával tartózkodott. Az élőzés során azonban a nézők közül valaki 1000 dollárt (kb 300 ezer forintot) ajánlott a férfinak, ha bántja a nőt.

A férfi persze egyből belement a dologba és egy “zseniális” ötlettől vezérelve fogta barátnőjét, és kizárta a Moszkva mellett található lakásuk erkélyére. A fagypont alatti hőmérsékletet a nő azonban nem sokáig bírta, hamar kihűlt, barátja pedig csak későn reagált.

Az azóta már a YouTube által letiltott videón jól látszott, ahogyan Reeflay a földön rángatja be fehérneműben fekvő barátnőjét, szólongatni, pofozgatni kezdi. Mikor azonban az egyébként terhes lány semmire se reagál, hívja a mentőket.

A kamerát azonban ezután sem kapcsolja ki, közvetíti azt is, ahogyan megállapítja, hogy szerelmének nincsen pulzusa illetve azt is, amikor a mentők kiérkeznek és megállapítják, hogy a lány meghalt. A követők ezután még nagyjából két óráig nézhették, mi történik a szobában, a videó nagy részében a srác zokog és pezsgőt iszik.

A férfit azóta már letartóztatták, két év börtönt kaphat tettéért, ugyanis minden jel arra mutat, hogy a lány kihűlés következtében halt meg, miután barátja hiányos öltözetben zárta ki a nulla fok alatti hőmérsékletbe.

Indirekt/noizz.hu