2021.01.23
Rajmund, Zelma
Kezdőlap Belföld A karantén pozitív hatása: rendbe jött Erdei Zsolt házassága

A karantén pozitív hatása: rendbe jött Erdei Zsolt házassága

A korábbi világbajnok ökölvívó rádöbbent, milyen fontos számára a családja.

Túl van a válságon Erdei Zsolt és párja, Réka! Nemrégiben még úgy tűnt, akár véget is érhet a kapcsolatuk, ám a karanténban egyedül töltött idő még jobban rádöbbentette a korábbi világbajnok ökölvívót, mennyire fontos neki a családja.

Az idei év a hullámhegyek és hullámvölgyek időszaka volt Madárék számára. Januárban még arról beszélt, tinédzser fia és a két kicsi mellett alig jut idejük egymásra, ez pedig rányomta a bélyegét a Rékával való kapcsolatukra.

– Sokan nem gondolják rólam, de befelé forduló, zárkózott vagyok, Réka pedig szeret kimozdulni, romantikus programokat szervezni – mesélte Madár, aki nemrégiben elkapta a koronavírust, ezért három hétig Réka és a két kicsi nélkül kellett töltenie a karantén időszakát.

– Rettenetesen hiányzott a családom, nagyon lassan telt az idő, de így volt időm gondolkodni is. Úgy voltam vele, nem lehet olyan dolog, amit ne tudnánk megbeszélni, és elhatároztam, igyekszem még türelmesebb lenni. Ha úgy tetszik, jót tett a karantén a kapcsolatunknak, mert úgy néz ki, működik – idézte fel a Blikknek a nehéz pillanatokat Zsolt.

A család három hete egyesült újra, és bár Madár nem tagadja, kisebb viták azért akadnak köztük, nem fekszenek le haraggal, igyekeznek odafigyelni arra, hogy mindent megbeszéljenek.

Indirekt/Blikk