KezdőlapCímlapMegmentették az égiek: Pataky Attilát hazaengedték a kórházból, felgyógyult a koronavírusból

Megmentették az égiek: Pataky Attilát hazaengedték a kórházból, felgyógyult a koronavírusból

Az EDDA Művek frontemberét néhány napja szállították a Szent László Kórházba, miután elhatalmasodtak rajta a koronavírus-fertőzés tünetei.

Pataky Attila múlt héten került kórházba, mivel szervezetét megtámadta a koronavírus, ami nem kímélte az EDDA Művek másik két zenészét Kicska Lászlót és Gömöry Zsoltot sem. A billentyűs szintén kórházba került, és ő sincs jó állapotban. A friss hírek szerint a láza már lement, de a laboreredményei rosszak lettek, így akár még hetekig ápolásra szorulhat.

Pataky Attila állapotáról pénteken még aggasztó híreket kaptunk. Akkor még a kórházban értük el, és a hangján hallani lehetett, hogy minden lélegzetvételért meg kell küzdenie. Akkor csak annyit mondott, hogy nincs jól, majd egy SMS-ben köszönte meg a rajongók felé áradó szeretetét.

Lapunk hétfő délelőtt újra megpróbálta elérni a legendát, akinek telefonját felesége, Orsi vette fel és elárulta, hogy van most az énekes. „Köszönjük az érdeklődést, Attila sokkal jobban van és már el is hagyhatta a kórházat. Túl van a nehezén és itthon lábadozik. Természetesen még beletelik egy kis időbe, amíg hővisszanyerői az erejét, de már nincsenek komoly fájdalmai és egyre jobb a hangulata. Azt hiszem a nehezén túl vagyunk” – nyilatkozta Pataky Attila felsége, aki tolmácsolta férje köszönetnyilvánítását is az érte aggódó rajongók felé. „Az utóbbi napokban rengeteg aggódó üzenetet kaptunk minden fórumon. Attila felé áradt a szeretet és biztosak vagyunk benne, hogy ennek is köszönhető, hogy a javulás útjára lépett. Nagyon hálás ezért a szeretetért…” – fogalmazott Orsi.

Indirekt/Ripost