KezdőlapCímlapMég a Viszkist is átverte! Berki Krisztián az Ázsia Expresszen közösen nyert...

Még a Viszkist is átverte! Berki Krisztián az Ázsia Expresszen közösen nyert tízmilliójukat is lenyúlta

Ambrus Attila kitálalt a négy éve elhunyt celebről, akinek szerinte „kódolva volt a halála”, senkivel szemben nem volt korrekt, egy alkalommal pedig majdnem össze is verekedett vele.

Habár eleinte barátok voltak, Ambrus Attila később csúnyán megharagudott Berki Krisztinára, mert átverte több millió forinttal. A jó útra tért egykori bankrabló Ágai Kis András Mutasd magad! című műsorában beszélt a Berkivel való kapcsolatáról. Azt mondta, eleinte nagyon jóban voltak, együtt szerepeltek az Ázsia Expresszben, amit meg is nyertek.

Együtt dolgoztak meg a tízmilliós főnyereményért, ám azt Berki egyedül tette zsebre, ami a barátságuk végét jelentette. „Nem tartotta be a dolgokat… Helyretettem, mert a többi versenyzőt is átverte, azt mondta nekik, ha odaadják az érmeiket, visszaoszt nekik a nyereményből, de ez soha nem történt meg. Krisztián hozta a formáját, engem is több millióval lehúzott, de én tudtam, hogy át fog verni. A többi versenyző viszont a mai napig haragszik rá. Maradjunk annyiban, hogy én is mínusszal jöttem ki a műsorból” – árulta el Ambrus.

A Viszkis szerint „kódolva volt” Berki halála. „Pont egy héttel előtte ugrottunk össze, majdnem össze is verekedtünk az egyik tévé stúdiójában. Én egy dolgot tudok, hogy sajnos Krisztián senkivel szemben nem volt korrekt. Nem ismerek olyan embert, akit ne vert volna át. Fatalista volt, a cél érdekében sok mindent bevállalt. Volt önkritikája, de mást mutatott a külvilágnak. Az elején én is hittem benne, aztán kiderültek dolgok” – tette hozzá Ambrus.

Elmondta, hogy volt egy közös könyvük, amiből még maradt pár száz darab. Amint eladta az összeset, Ambrus átutalja majd a rá eső bevételt Berki két gyerekének és két exfeleségének, mert ezt diktálja a betyárbecsület.

Indirekt/ Blikk