2023.06.05
Fatime, Fatima
Kezdőlap Címlap MC Hawer letette a poharat, iskolákban tartana előadásokat az alkohol veszélyeiről

MC Hawer letette a poharat, iskolákban tartana előadásokat az alkohol veszélyeiről

Kisebb csodának tartja, hogy 24 év alkoholizmus után, 58 évesen gyakorlatilag teljesen egészséges.

Hazánkban az alkoholizmus komoly problémát jelent. Jól tudja ezt Mc Hawer is, aki maga is megjárta a poklok poklát, mire sikerült megszabadulnia a függőségétől. Éppen ezért döntött úgy, hogyha lehetőséget kapna, szívesen járná a országot, hogy iskolákban tartson előadást az alkoholfogyasztás veszélyeiről.

A celeb korábban a TikTokon indított videósorozatot alkoholizmusáról és leszokásának történetéről, ami nagy népszerűségbek örvend. Ebből kiindulva gondolja úgy Mc Hawer, azaz Koczka Géza, hogy lenne értelme országjáró turné keretein belül iskolásoknak előadásokat tartani az alkoholfogyasztás veszélyeiről, 

“Ha valaki ír, gyakran szoktam válaszolni, de ez már kevés. Szívesen osztanám meg a saját tapasztalataimat – ha erre lenne igény – egy előadás-sorozatban, hiszen első kézből, hitelesen tudnám átadni a velem történteket. Vannak olyan szervezetek, akik ezzel foglalkoznak, de valamiért még nem gondoltak rám, hogy engem is meghívjanak, mint szenvedő felet. Léteznek alkoholprevenciós cégek, de eddig engem nem kerestek meg” – mondta a Borsnak Géza, aki kisebb csodának tartja, hogy 24 év alkoholizmus után, 58 évesen gyakorlatilag teljesen egészséges.