KezdőlapCímlapMC Hawer halálhírét terjesztik

MC Hawer halálhírét terjesztik

Valahogy elindult a pletyka, hogy MC Hawer meghalt, miközben él és virul, nincs komolyabb baja sem.

MC Hawernek voltak egészségügyi problémái a közelmúltban, rák gyanújával is vizsgálták, de aztán megnyugodhatott: csupán az étkezésére kell figyelnie. Ennek ellenére valaki a halálhírét terjeszti, legalábbis a zenész duója, az MC Hawer és Tekknő Facebook-oldalára sorra érkeznek az aggódó üzenetek, amelyekben a felhasználók arról érdeklődnek, hogy valóban meghalt-e MC Hawer.

„Időnként rájön az emberekre a bolondóra. Nem tudom felfogni és megmagyarázni sem, hogy egyáltalán mi indíthatja el ezeket a dolgokat. Őszintén szólva mit lehet az ilyen esetekre reagálni? Egyetlen dolgot tudok tenni ellene, azonnal nyomom a tiltás és a törlés gombokat.

Nem akarom pont azt elérni, ami a céljuk lehet egyeseknek. Lehet, hogy éppen azt várják, reagáljunk valamit, és csak egy lavinát indítanánk el, amivel elégedettséget váltanánk ki belőlük. Biztos örömet jelentene nekik, hogy válaszol a híresség, és természetesen itt nem csak magunkra gondolok, hiszen üzeneteket mások is kapnak, és bizony azok nem mindig kellemesek és pozitív hangvételűek.

Ezzel próbálják magukra felhívni a figyelmet. Ez olyan, mint egy csínytevés, és az bejön. Pont azért teszi mindezt privát üzenetben, mert hozzászólásban, nyilvánosan már nem vállalja fel adott esetben a véleményét, vagy mint ezúttal is, a téves információját. Szerintem a legjobb megoldás, ha figyelmen kívül hagyom” – reagált a Borsnak maga MC Hawer.

„Na de ha már ennyiszer a halálhíremet keltik, a mellékelt ábra jól mutatja, a sok hányattatás, alkoholizmus ellenére még itt vagyok. Nagy az isten állatkertje” – tette hozzá MC Hawer, akit a napokban meg is fenyegettek a közösségi oldalán.