2021.09.23
Tekla, Líviusz
Kezdőlap Címlap Max Verstappen kiakadt a kórházban Hamilton ünneplését látva

Max Verstappen kiakadt a kórházban Hamilton ünneplését látva

Max Verstappen Instagram-oldalán jelentkezett be hatalmas balesete után.

Mint ahogy azt megírtuk, hatalmas balesettel kezdődött a Forma-1 Brit Nagydíja, ugyanis Verstappen nagy sebességgel a gumifalnak csapódott. A pilóta Hamiltonnal ütközött, aki végül megnyerte a versenyt.

A verseny után pedig a holland pilóta az Instagramon üzent riválisának. Először is megfogalmazta, hogy jól van, azonban Lewis Hamiltont egyenesen tiszteletlennek tartja.

“Természetesen nagyon csalódott vagyok, hogy így ért véget a történet. A büntetés, amit Lewis kapott egy ilyen manőverért sem megfelelő. Miközben ő ünnepelt a verseny után, én még a kórházban voltam. Ez tiszteletlen és sportszerűtlen viselkedés. De megyünk tovább” – fogalmazta meg Instagram-oldalán Max Verstappen.

Hamilton a Brit Nagydíjon történtekkel kapcsolatban azt mondta, nem érzi úgy, hogy elnézést kellene kérnie.

“Azért vagyunk itt, hogy versenyezzünk” – mondta a Mercedes pilótája. Úgy fogalmazott: „Hallottam, hogy Max kórházban van, és ez határozottan aggaszt. Egyikünk sem akarja soha, hogy bármelyikünk megsérüljön, ez soha nem áll szándékomban, szóval remélem, hogy jól van.” Azt is mondta, fel fogja keresni Verstappent a kórházban, és biztos benne, hogy hamarosan újra harcba szállnak.

Indirekt/Blikk