2021.07.28
Szabolcs
Kezdőlap Belföld Tillára a Balaton közepén csapott le a brutális vihar - videó

Tillára a Balaton közepén csapott le a brutális vihar – videó

A műsorvezető közösségi oldalán számolt be a történtekről.

Bár a mai napon igazi özönvíz csapott le az országra, az időjárás olykor már az elmúlt időszakban sem volt kifejezetten kegyes, Till Attilát például a Balaton közepén érte utol egy vihar.

A népszerű tévés közösségi oldalán több videót is megosztott a meglehetősen rémisztő eseményről, melyek megtekintését követően egy igazi katasztrófafilmben érezhetjük magunkat.

Ugyan a helyzet aggodalomra adhatott okot, Tilláék profi személyzete olyan rutinnal rendelkezett, hogy minden gond nélkül haza szállították híres utasukat, aki természetesen nem is felejtett el köszönetet mondani fáradozásaikért.

– A tegnapi balatoni viharban én is láttam végre, hogy semmit nem látni ilyenkor! Nem tudod merre van az előre, iszonyúan el lehet tévedni a vízen, nem érdemes ezzel vagánykodni. Még ezzel az utasszállító hajóval is óvatosnak kellett lennünk, nehogy kisodródjunk a sekélyebb vizekre, kellett a profi személyzet rutinja a kikötéshez! Nagy élmény volt! – írta beszámolójában a műsorvezető, aki kifejezetten élvezte az éles helyzetet.

Indirtekt/Blikk