KezdőlapCímlapMár a végrendeletét is megírta az Omega sztárja

Már a végrendeletét is megírta az Omega sztárja

Súlyos betegséggel küzd Molnár György.

 Molnár György Elefánt, az Omega együttes gitárosa a nyár elején szűnni nem akaró mellkasi fájdalmai miatt hívott magára mentőt. Először a Kútvölgyi Kórház kardiológiai osztályán, később a Budapesti Szent Ferenc Kórházban próbálták kideríteni, mi okozza a panaszokat, azonban az orvosok sem tudták megmondani, hogy mi lehet a baj.

Később arról is beszámolt, hogy már szédüléssel is küzd, amivel szintén több vizsgálaton is járt, de még mindig rejtély a betegsége. Időközben pedig a gerincsérve is kiújult. Molnár György Elefánttal most a BEST Magazin készített interjút, melyben elárulta: nem javul az állapota – szúrta ki a 24.hu.

„Súlyos gerincsérvvel küzdök, nem bírok menni, ülni, mozogni, csak fájdalomcsillapítóval tudok egyáltalán létezni” – kezdte a zenész. A gitáros korábban kétszer küzdött meg a rákkal, már írt végrendeletet is:

„Írtam is egy dalt, a címe Adj még egy napot. De a végrendeletemet is megírtam, mert nem tudtam, hogy túlélem-e az egészet. Fiatal feleségem van, két kicsi fiam, szeretném megérni, hogy ők hárman egyszerre végezzenek a tanulmányaikkal” – tette hozzá.

A lapnak elárulta, az asztrológiát jól ismeri, korábban kitanulta a mesterséget: „Volt egy válásom, aztán jött a lányom édesanyja, akivel nem voltunk házasok, de miután szétmentünk, padlóra kerültem. Ekkor megcsináltam magamnak a horoszkópomat, amiből az derült ki, hogy 16 év múlva talál rám újból a szerelem.

Megfelelő méltósággal fogadtam a hírt, de azért dühített, és asztrológiával nem foglalkoztam többet. De pontban tizenhat évre megláttam Henikét, megismertem, azt mondtam magamban, ha olyan okos is, amilyen szép, akkor el kell őt vennem feleségül.”