2023.09.28
Vencel
Kezdőlap Bűnügy Már a pépes ételt sem tudja lenyelni Lagzi Lajcsi

Már a pépes ételt sem tudja lenyelni Lagzi Lajcsi

Emiatt a mentális állapota is egyre rosszabb és az arca is egyre beesettebb. A hangulata egyre ingadozóbb és alig beszél, még akkor is, ha hozzá szólnak. 

Egyre rosszabb állapotban van a börtönben Galambos Lajos: már alig eszik és egyre kevesebbet beszél – írta meg a Blikk. A trombitás már csak folyékony halmazállapotú ételt képes elfogyasztani. 

Lagzi Lajcsi ügyvédje szerint a helyzet azóta csak még rosszabbra fordult: ,,Sajnos ügyfelem már a pépesített ételeket is képtelen lenyelni. El lehet képzelni, hogy a bablevestől kezdve a rakott krumpliig milyen gusztustalan formákat öltenek a leturmixolt fogások. Nem szépítem: mint amikor egy moslékba mindent összeöntenek.

Már előre öklendezett, amikor hozták az ételt neki, ezért úgy döntött, ezentúl pépesítve sem kéri. Ugyanolyan formában kapja mostantól, mint bárki más, ő azonban csak a folyékony halmazállapotú részeit fogyasztja el: a levesnek megissza levét, a pörköltnek kiszürcsöli a szaftját”.  Lajcsinak emiatt a mentális állapota is egyre rosszabb és az arca is egyre beesettebb. A hangulata egyre ingadozóbb és alig beszél, még akkor is, ha hozzá szólnak.