KezdőlapCímlapManuel börtönbe vonult pár hétre

Manuel börtönbe vonult pár hétre

Az énekes közölte, hogy egy régi ügy miatt kell rácsok mögé vonulni. Elmondása szerint 2017-ben tartóztatták le pár barátjával „egy maréknyi fű miatt”.

Gödöllei Emanuel – azaz ahogy ma ismerjük, Manuel – 2019-ben tűnt fel az X-Faktorban. Az akkor 18 éves srác saját dallal érkezett a válogatóra, produkcióján még a mentorok is meglepődtek. Mára országosan is ismert énekes vált belőle, aki nem éppen kis mimózaként éli az életét.

Pár hétre fogházba vonul Manuel, hogy letöltse a rá kiszabott közel egy hónapos szabadságvesztését. Manuel az Instagram-oldalán számolt be erről. Az énekes közölte, hogy egy régi ügy miatt kell rácsok mögé vonulni. Elmondása szerint 2017-ben tartóztatták le pár barátjával „egy maréknyi fű miatt”, és annak „ez lett a vége”. Hozzátette: ennél „azért árnyaltabb a sztori, szóval ha kijöttem, (lehet) adok valahol egy interjút ezzel kapcsolatban”.

Manuel több fotót is megosztott magáról, amiben egy „Free MNL” feliratú pólóban látható. Közölte, hogy azt poénból csináltatta a barátainak, de annyira jók lettek, hogy kiadja azt a True To Sole divatüzlettel együttműködésben. A pólókból származó bevételt pedig a Noé Állatotthonnak ajánlja fel.

Indirekt/rtl.hu