2024.02.29
Elemér
Kezdőlap Címlap Ma este újra egy párt alkot Gelencsér Tímea és egykori táncos kedvese

Ma este újra egy párt alkot Gelencsér Tímea és egykori táncos kedvese

A szép műsorvezetőről és a Dancing with the Starsban megismert Hegyes Bertalanról hosszú ideig pletykálták, hogy összejöttek.

2020-ban Gelencsér Tímea és profi táncpartnere, Hegyes Bertalan betáncolták magukat a Danicng with the Stars fináléjába, és meg is nyerték az első évadot. Már az adások során látszott, mennyire összeillő párost alkotnak, sőt sokan arról pletykáltak, nem csak a parketten van meg köztük a kémia.

A műsorban leadott kisfilmjeikből is egyértelmű volt, közel kerültek egymáshoz, de azt egészen mostanáig nem lehetett tudni, volt-e köztük több, mint barátság.

A titokról az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát alcímet viselő negyedik szezonjában hullt le a lepel. A fődíjért a táncos és jelenlegi párja, Vágner Fanni is ringbe szállt, az egyik feladat közben kaptak egy olyan kérdést a műsorvezetőtől, ami Hegyes Berci magánéletét firtatta.

Ördög Nóra azt kérdezte Fannitól, tudja-e, ki az a híresség, akivel kedvese korábban egy párt alkotott. A fodrászként dolgozó lány gondolkodás nélkül rávágta Gelencsér Tímea nevét. Bár már mindkettejüknek lett új párkapcsolata, a jelek szerint jóban maradtak, ugyanis a táncos show-műsor negyedik évadának ma esti fináléjára együtt térnek vissza egy közös, extra produkció erejéig.